Vroeg op eigen benen staan

Aaron Aguilar, Marketing & Advertising - Olathe

Ik heb 18 jaar in Kansas City, MO gewoond. Na het einde van de middelbare school, ging ik weg van huis. Eigenlijk had ik mijn toekomst - met een baan en een huis - voor mezelf al uitgestippeld. Ik wilde een woning vooraleer ik naar de universiteit ging want ik wilde vooral niet op mijn familie terugvallen. Ik wilde hen laten zien dat ik dingen in mijn eentje kon klaren

Opleiding

"Ik ging voor twee jaar naar de universiteit. Ik wou alleen maar tekenleraar worden. Maar die droom werd aan diggelen geslagen toen de middelbare scholen hun kunstopleidingen stop  zetten. Toen probeerde ik een manier te vinden waarop ik creatief kon zijn en voor de klas kon staan in de hoop daarmee geld te verdienen. Maar uiteindelijk heb ik na 2 jaar de universiteit vaarwel gezegd. Ik wou geen geld steken in iets wat niet vruchtbaar zou zijn.

Ik rolde toen 6 jaar lang van de ene job in de andere tot ik op het punt kwam dat het belachelijk werd. Ik werkte in de voedingsindustrie, de detailhandel, callcenters,... ik deed alles om de rekeningen te kunnen betalen. Ik probeerde beter betaalde functies te vinden en uiteindelijk schreef ik me weer in aan de universiteit voor Grafisch Ontwerp.  Ik ging 3 jaar naar het Johnson County Community College en dat vond ik geweldig. Veel leraren stonden ook in het bedrijfsleven. We kregen een een-op-een ervaring met leerden wat er op de bedrijfsvloer gebeurde. Het was nooit van “Je kunt misschien als ontwerper ooit wel eens je geld verdienen”.

 

Toen ik was afgestudeerd, dacht ik dat ik nooit de kans zou krijgen om te doen wat ik graag doe. Ik werkte voor peanuts. Gewoon uren prikken en werken voor weinig loon. Bij TVH heb ik een job die ik heel leuk vind. Het voelt niet als werken aan en ik word er voor betaald. Het is niet alleen een carrière, het is een levensstijl. Dat is geweldig.

Het is niet alleen een carrière, het is een levensstijl... Dat is geweldig.

Kleurrijke achtergrond

Ik heb een zeer kleurrijke culturele achtergrond. Aan de zijde van mijn moeder vind je Cubaans, zwart en Hebreeuws. En aan mijn vaders kant loopt er Scotts, Iers en Mexicaans bloed door de aderen. Ik kan dus eigenlijk elke feestdag vieren, behalve het Chinese jaar. Ik heb ook een speciale religieuze achtergrond. De kant van mijn vader is strikt rooms-katholiek en de kant van mijn moeder is een mengeling van jodendom, zuidelijke baptisten en boeddhisten. Dus wanneer iemand met mij wil praten over religie, dan verloopt dat wat moeizaam want er zitten vier religies in mij. Ik ben ervan overtuigd dat alle religies een goed en positief pad hebben voor iedereen.

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL