Liefde, doorzettingsvermogen en astronomie

Andrea Bonomo, Regional Marketer, Waregem

In 2009 maakte ik een grote sprong in het ongewisse: ik verhuisde van mijn thuisland Italië naar België, de liefde achterna. Samen met Lies, ondertussen mijn vrouw, heb ik hier een mooi leven opgebouwd. Ik leerde Nederlands spreken, bouwde een volledig nieuwe vriendenkring op en vond uiteindelijk een goede werkgever bij TVH.

 

Vandaag woon ik graag in België, maar de eerste jaren hier was het best wel aanpassen. We hadden toen net uitzonderlijk koude winters en ik dacht even dat ik niet zou kunnen aarden. Je integreren in een ander land waar je niemand kent, is niet makkelijk. Gelukkig ben ik een doorzetter. En bovendien kreeg ik veel hulp van mijn vrouw. Ook TVH heeft een groot verschil gemaakt bij mijn integratie: ik heb er zoveel fijne mensen leren kennen.

 

Als sportieveling sloot mij al snel aan bij verschillende verenigingen. Zo fiets ik niet alleen dagelijks naar het werk, maar ik ben ook trots lid van fietsclub WiW Vichte, aangesloten bij Cycling Vlaanderen. Verder ga ik regelmatig joggen, het liefst in de regen. Want dat brengt me dichter bij de natuur en verder af van de alledaagse stress. Door deel te nemen aan loopwedstrijden, kan ik telkens naar een doel toewerken. En dat heb ik nodig.

 

Nog twee grote passies van mij zijn fotografie en astronomie. Ooit wil ik die twee combineren; het moet zalig zijn om de sterren en planeten te kunnen fotograferen! Als het mooi weer is, gaan we met de astronomievereniging waarnemen. Dan delen we onze nieuwste bevindingen met elkaar. Ook mijn kinderen zijn heel geïnteresseerd. Je zou hun gezichtsuitdrukkingen moeten zien als ik hen vertel over de planeten! Ze hebben thuis astronautenkostuums en kartonnen raketten. Want ooit willen ze naar de maan reizen. Fantastisch, toch?

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL