Carrièreswitch, ik Word Boekhouder

Angela, Boekhouder - San Martin Obispo

Veel mensen dromen van een leven aan de kust, van het geluid van de golven terwijl een zachte bries hun huid streelt ... maar ik niet. Ik hou van de chaos van Mexico-Stad. Ik ben hier geboren, net zoals mijn broers en zussen en mijn ouders. Het is mijn thuis. Hier groeide ik op, ging ik naar school en behaalde ik een diploma die ik eigenlijk niet wou. Ik leg het even uit ...

 

Ik droomde ervan om verpleegster te worden. Mijn ouders daarentegen, waren niet zo enthousiast over mijn plannen. En aangezien je vroeger deed wat je ouders je zeiden, koos ik voor boekhouding. Ik weet niet waar ik zou staan zonder mijn doorzettingsvermogen en toewijding, want geloof me vrij, ik begreep er niets van. Maar ik leerde het ontcijferen en 21 jaar later werk ik nog steeds bij TVH als boekhouder en ik ben er dol op.

 

Mijn drie dochters zijn net zoals ik geboren in Mexico-Stad, maar in tegenstelling tot mezelf, laat ik hen wel hun eigen carrière kiezen. Mijn oudste (25) is een grafisch ontwerper en mijn tweede (20) studeert Handelsbetrekkingen. De jongste (13) heeft nog wat jaren voor de boeg voor ze naar de universiteit kan, maar ze droomt ervan om criminologie of neurochirurgie te studeren. Ik ben de jongste van vijf, dus natuurlijk hou ik van grote families. Hoewel mijn familie de perfecte grootte heeft, besloot ik toch om nog vijf harige vriendjes toe te voegen: mijn chihuahua's. Ik heb alles wat ik moet hebben en ben precies waar ik hoor te zijn. Ik werk hard en geniet ervan. Ik spendeer ook veel tijd met mijn familie en dat is iets wat ik voor geen geld ter wereld zou willen missen. Soms lees ik eens een liefdesroman in mijn vrije tijd, want de liefde houdt tenslotte de wereld draaiende.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL