Een passie voor talent

Bryan, Talent Acquisition Supervisor - Olathe, KS

Terwijl ik opgroeide, had ik altijd veel bewondering voor mensen die uitblonken in wat dan ook.  Of het nu een atleet op een basketterrein was, of een muzikant op een podium, ik vond het altijd inspirerend om grootsheid te zien. Het motiveerde me om te leren, te oefenen en hetzelfde niveau van meesterschap na te jagen in alles wat ik deed.

 

Toen ik verder studeerde, was het heel moeilijk om een Master te kiezen, omdat ik in zoveel verschillende onderwerpen geïnteresseerd was.Na een aantal jaren verschillende programma's te hebben verkend, werd me verteld over een programma waarbij studenten zelf hun lessenpakket konden samenstellen.Ik ging op zoek hoe ik mijn passie voor sport, muziek en film kon combineren met mijn vaardigheden in bedrijfscommunicatie. Ik was de eerste (en enige) die afstudeerde aan de Universiteit van Kansas met een diploma in 'Athletic and Entertainment Representations'.Ik werkte een paar jaar samen met muzikale talenten in Californië en verhuisde daarna wat dichter bij huis, bij mijn familie. Ik ging op zoek naar een manier om te kunnen blijven samenwerken met de meest getalenteerde mensen in hun vakgebied.Deze zoektocht leidde me naar een carrière in talentacquisitie, waar ik mensen aanwierf voor architectenbureaus, ingenieurs- en bouwbedrijven. Ik hielp mijn klanten om professionals die uitblonken in hun vakgebied aan te trekken en te behouden.

 

De focus op mensen, zowel klanten als werknemers, is wat me zo aantrok in TVH. Van het vinden van de juiste, getalenteerde teamleden, tot hen helpen hun talenten te ontwikkelen en hun loopbaan binnen het bedrijf uit te bouwen: ik heb het voorrecht elke dag met enkele van de meest talentvolle mensen in onze branche te spreken. Ik heb de mogelijkheid om met hen over hun achtergrond, ervaringen en vaardigheden te praten om zo ons bedrijf te helpen om te groeien.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL