Het begon bij een doorverwijzing

Cathy, Domestic Sales  - Olathe, KS

Ik groeide op in Kansas City in Kansas, maar had niet de typische kindertijd zoals de meeste meisjes van mijn leeftijd. Mijn vader was de eigenaar van vijf full-service Mobil Oil-stations. Ik hing rond in zijn garages en hielp hem bij remklussen en afstellen van onderdelen. Toen hij me vroeg welke job ik later wilde uitoefenen, antwoordde ik dat ik monteur wilde worden. Mijn vader was niet bijzonder blij met dat antwoord en vertelde me dat ik beter secretaresse zou worden en moest trouwen en een familie starten.

 

Wel, ik werd geen secretaresse. In plaats daarvan kreeg ik een verwijzing voor een verkoopfunctie in material handling. Wist ik veel dat die ene verwijzing zou uitdraaien op een mooie carrière. Ik werk ondertussen 30 jaar bij TVH en elk jaar leer ik nieuwe dingen en ga ik nieuwe uitdagingen aan. Ik heb de kans gekregen om met zoveel prachtige mensen samen te werken bij TVH en heb ervan genoten om onze producten te verkopen aan ons groot klantenbestand binnen de binnenlandse verkoop.

 

Familie is heel belangrijk voor mij. Ik heb twee prachtige kinderen, Jennifer en Sam. Dankzij hen heb ik zeven kleinzonen. Een van de belangrijkste delen van mijn familie is mijn mama. Ze woont in verzorgingstehuis 'Good Samaritan' in Olathe , waar ik een goede band heb met het personeel. Dat hielp me ook om meer waardering te hebben voor de strijd die oudere mensen moeten leveren. Ik bewonder haar kracht, moed en de vriendelijkheid die ze elke dag blijft uitstralen. Wanneer ik niet bij mijn familie ben, geniet ik van het buitenleven. Ik hou van wandelen en zwemmen met mijn man David, hoewel ik denk dat ik het waarschijnlijk leuker vind dan hij.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL