Opnieuw vol zelfvertrouwen aan het werk

Cushla, Administrator – Nieuw-Zeeland

Toen ik in maart 2017 bij TVH New Zealand kwam werken, had ik nooit gedacht dat mijn leven er zo anders zou gaan uitzien.

 

Nadat ik mijn carrière had opgegeven om thuisblijfmama te worden voor mijn tweeling Mikayla en Aiden (nu 11 jaar) en mijn baby Jaxon (nu 5 jaar), verloor ik heel wat van mijn vertrouwen in mijn werkervaring. Gelukkig herwon ik wat zelfvertrouwen toen een vriend me om hulp vroeg. Later werd dat een permanente parttime functie. Maar ik voelde dat ik iets uitdagenders nodig had.

 

Op dat moment werd ik gebeld door een interimkantoor, met de vraag of ik bij TVH langs wou gaan voor een sollicitatiegesprek.  Ik dacht: "Waarom niet? Ik heb niets te verliezen!", dus ik ging, en nu zijn we 2,5 jaar later. Niet alleen vond ik mijn vroegere zelfvertrouwen terug; ik besloot vorig jaar ook om mijn carrière een boost te geven en mijn diploma in accounting te behalen.

 

Ik ben een drukke mama die instaat voor de opvoeding van haar kinderen en daarnaast ook parttime studeert, maar TVH heeft me een evenwicht tussen werk en privé geboden dat werkt voor mijn familie.

 

'Ja' zeggen tegen dat sollicitatiegesprek was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL