Kijk waar we vandaag staan!

Daan Pelser, Internal Sales Advisor - Zuid-Afrika

Vroeger werkte ik als onderdelenverkoper/manager in de auto-industrie, maar na 27 jaar vond ik de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. In 1995 kreeg ik een geweldige kans toen ik in contact kwam met Els Thermote, de dochter van medeoprichter Paul Thermote. Ze wilden TVH lanceren in Zuid-Afrika.

 

Op een dag kreeg ik een interessant telefoontje van iemand waarmee ik ooit samenwerkte in de autohandel. Die persoon had Paul Thermote ontmoet, een van de oprichters van TVH. Paul was begin jaren '90 op bezoek in Zuid-Afrika om de afzetmogelijkheden te verkennen. Ze wilden de stap zetten naar de Zuid-Afrikaanse markt en hadden daarvoor lokale hulp nodig.

 

Ze boden me een baan als onderdelenverkoper aan. Ik accepteerde hun aanbod en ontmoette Els Thermote. Zij was voor enkele maanden naar Zuid-Afrika gekomen om TVH te lanceren.

 

Als verkoper werkte ik eerst vanuit een woonwijk in Pretoria. We groeiden snel en verhuisden naar een industriegebied in Johannesburg. Daar bleven we het bedrijf uitbouwen tot waar we vandaag staan. Nu zijn we met ongeveer 90 personeelsleden, verspreid over 6 lokale filialen: Johannesburg, Kaapstad, Durban, Lichtenburg, Port Elizabeth en Richards Bay. Intussen werkt mijn zoon Norman ook bij TVH, als Industrial Sales Manager.

 

Ik wil alle teamleden van TVH Parts South Africa oprecht bedanken voor hun harde werk en trouw gedurende al die jaren.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL