Dol op Belgische Chocolade en Omer

Daniel, ICT Project Leader - Belgium

Ik ben afkomstig uit Transsylvanië, een regio in Roemenië. In 2013 kreeg mijn vrouw een jobaanbieding als verpleegster in België. We twijfelden geen moment en ondertussen wonen we hier al vier jaar. De zoektocht naar een job verliep vrij vlot. TVH sprong er voor mij al snel uit en ik ging er aan de slag als ICT Project Leader. Ik heb een enorme bewondering voor het bedrijf waar ik nog altijd met grote trots werk.

 

Ondanks enkele grote verschillen tussen Roemenië en België kon ik mij vrij snel aanpassen aan mijn nieuwe omgeving. Naast Roemeens spreek ik nog Hongaars, Engels en een beetje Duits. Ik vind het heel belangrijk om ook de Nederlandse taal te beheersen. Met wat hulp van mijn goede collega’s krijg ik de taal steeds beter onder de knie. Ook de Belgische keuken heb ik al uitgebreid leren kennen. Ik ben dol op Belgische chocolade en op het Bellegemse streekbier ‘Omer’. Belgische frietjes vallen bij mij iets minder in de smaak.

 

In mijn vrije tijd zit ik niet stil. Ik ben heel graag bezig met tuinieren. Daarnaast ga ik wekelijks joggen in het park en ga ik ook regelmatig zwemmen. De sport die ik het liefst doe is skiën, dat is in het Belgische klimaat nogal moeilijk maar ik probeer het toch nog af en toe eens te doen. Ik zou het voor geen geld van de wereld kunnen missen!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL