Elke Grote reis Begint met een Eerste Stap

Debebe, Production 1st Shift - Olathe, KS

In het voorjaar van 2018 moedigde een collega me aan om deel te nemen aan de wandelchallenge bij TVH. Ik besloot om het eens te proberen. Het zou een goede manier zijn om mijn gezondheid te verbeteren. Voordat ik aan de uitdaging begon, kon ik moeilijk trappen nemen. Ik had ook niet de kracht om dingen te buigen of op te tillen. Er moest dus echt iets veranderen. In het begin wist ik niet wat ik van de uitdaging mocht verwachten. ‘s Morgens kwam ik vroeger naar het werk zodat ik nog even rond het gebouw kon stappen. Ik wandelde tijdens de pauzes en lunch  en ook thuis stapte ik zoveel mogelijk. Nadat de challenge voorbij was en alle stappen waren berekend, was ik bij de 20 beste stappers. Ik kon het amper geloven.

 

Eerlijk, de wandelchallenge van ons Nudge- programma heeft mijn manier van denken veranderd. Ik leef gezonder en kan een trap op en af. Ik voel me geweldig. Mijn lichaam voelt jonger aan en ik heb heel veel energie. Wandelen is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. Uitdaging of niet.

 

Mijn zoon, die verpleger is, heeft ook de positieve veranderingen in mijn gezondheid opgemerkt. Hij zei: "Wandelen zal je helpen om langer te leven." Ik ben het daar volledig mee eens. Ik ben onze geweldige gezondheids- en welzijnscoach Lucy zeer dankbaar. Ze heeft altijd bemoedigende woorden klaar en een glimlach op haar gezicht. Ik ben zo blij dat ik deze challenge aangegaan ben.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL