Moed

Fiona Lai, Export Sales Manager ASEAN, Singapore

Sinds ik bij TVH werk, ontdek ik bijna elke dag nieuwe dingen over het beroepsleven. Maar ik leer ook over mensen en over verschillende perspectieven. Het daagt me uit en geeft me het platform om ook op persoonlijk vlak te groeien.

 

Andermans perspectieven begrijpen is zo belangrijk. Waar ik het meeste spijt van heb in mijn leven, is dat ik niet de moed had om mijn vader sorry te zeggen terwijl ik dat wel had moeten doen. Ik was 23 jaar oud en had ruzie met hem omdat hij me niet om 5 uur 's morgens met vrienden naar de bloemenmarkt liet gaan. We hebben elkaar bijna een week niet gesproken voordat ik terugvloog naar Singapore. Een week later kwamen we erachter dat hij kanker had. Het leven zonder hem was ondenkbaar. Ik wou dat ik toen de moed had gehad om mijn vader mijn excuses aan te bieden en hem steeds weer te laten zien hoeveel ik van hem hou.

Mijn moeder is nu mijn grootste inspiratie. We denken misschien niet over alles hetzelfde, maar ze is lief, vriendelijk, geduldig en ik bewonder hoe moedig ze is ondanks alle moeilijke tijden die ze in haar leven heeft doorstaan. Ik probeer dezelfde sterke waarden in mijn werk te integreren. Ik leid een zeer divers team en help collega's hun uitdagingen aan te gaan door best practices te delen, open te communiceren en naar elkaar te luisteren. Alleen dan vind je de meest optimale oplossing voor problemen.

 

Mijn levensmotto: "Het enige verschil tussen een goede en een slechte dag is je houding!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL