Familieavonturen

Haley, Day Care Center - Olathe, KS

Ik bracht een flink deel van mijn leven door aan het meer. Elk weekend in de zomer, pakte de volledige Gilmore-familie alles in en vertrokken we naar het meer. Korte weekends brachten we door aan een nabijgelegen meer, of de kleine modderkuil, zoals wij het noemen. Voor lange weekends en zomervakanties trokken we naar het zuiden, naar het heldere, sprankelende water van het Table Rock-meer. Veel van mijn favoriete jeugdherinneringen spelen zich af op onze gezellige kampeerplek in Kimberling City in Missouri. Wat er ook gebeurde in onze levens, het was ons toevluchtsoord.

 

De helft van onze tijd aan Table Rock brachten we door met mijn uitgebreide familie, waaronder mijn oma en opa. In de zomer gingen we vaak vissen op het dok met mijn opa en zwemmen vanuit de boot met mijn neven en nichten, maar in de loop van de jaren ging de familie steeds minder vaak mee naar het meer.

 

Onze trip naar Table Rock in de zomer van 2016 was iets beperkter dan andere uitstapjes, want alleen mijn dichte familie en vriend konden mee. Het was een uitstap die veranderde in een fantastische herinnering aan deze dierbare plek. Op de tweede ochtend overtuigde mijn vriend me om een wandeling te maken om 5 uur 's morgens, om de zonsopgang te zien vanaf mijn favoriete plek aan het meer. Nadat we de zon hadden zien opkomen, draaide ik me om en zag ik mijn vriend op één knie, terwijl m'n vader, moeder en zus zich verstopten achter een boom en foto's namen van mijn verloving. Garett en ik zijn ondertussen bijna zeven jaar samen en zijn getrouwd sinds september 2017.

 

Voor mij tovert dit meer mijn hectische realiteit vaak om tot pure rust. Het is een plek waar we herinneringen ophalen aan opa en andere overleden familieleden. Het is een plek waar we speciale herinneringen maken met speciale mensen. Maar bovenal is het een plek waar we onze problemen kunnen vergeten en ons kunnen omringen met de mensen die we het liefst zien.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL