Een heel Originele Huwelijksuitnodiging

Ine, Product Owner - Waregem

2018 was een belangrijk jaar voor mij, want ik trouwde met mijn prins op het witte paard. Het was de mooiste dag van mijn leven. We wilden een traditioneel huwelijk met een prinsessenjurk, jassen met hoeden en handschoenen, eenheidskaarsen en een ceremonie in de kerk met een koor. We creëerden een moderne versie van een traditionele uitnodiging met insteekvakje. Vroeger werkte mijn man als web developer, dus hij ontwierp onze eigen website. De marketingmens in me wilde de uitnodiging heel persoonlijk maken, dus op elke kaart stond een unieke code die onze gasten konden ingeven op onze website. Nadat ze waren ingelogd, zagen ze hun naam op het scherm en het programma waarvoor ze waren uitgenodigd. In België is het traditie om iedereen uit te nodigen voor de huwelijksceremonie. Achteraf zijn kennissen uitgenodigd voor de receptie en familie en vrienden voor het diner.

 

Op de website toonden we ook de route van de gasten thuis naar de trouwlocatie. We stelden ook een aantal geselecteerde overnachtingsplaatsen voor aan de mensen die iets verder woonden. De gasten konden hun aanwezigheid bevestigen via de website, waar hun namen automatisch werden ingevuld. Zo konden ze ons ook laten weten of ze speciale voorkeuren voor het diner hadden. Nadat ze bevestigd hadden, verstuurden we een e-mail met een 'We kijken ernaar uit'-boodschap naar de gasten die aanwezig zouden zijn en een 'We zullen je missen'-mailtje naar de mensen die er niet bij konden zijn. Ze mochten ook hun favoriete dansnummer doorgeven en ik kan je verzekeren dat de dansvloer nooit leeg was. We genoten van elke minuut van ons trouwfeest en kijken vaak terug naar onze trouwfoto's.

 

En nog even over mezelf; ik groeide op dicht bij de Belgische kust op een plek waar ik veel tijd spendeerde met familie en vrienden. Niets is beter dan de zon, een zacht zeebriesje, het geluid van de golven, het eindeloze zicht en de zonsondergang. Het is dan ook geen verrassing dat ik mijn vakantie het liefst doorbreng op een plek aan zee.

 

Vroeger heb ik me altijd afgevraagd of de wereld anders was aan de andere kant van de oceaan. TVH heeft me de kans gegeven om erheen te reizen en het te ontdekken. Als Product Owner is het belangrijk om op één lijn te zitten en prioriteiten vast te leggen met alle belanghebbenden over de hele wereld. Ik leerde dat door goed teamwork en transparantie fantastische dingen tot stand kunnen komen, samen, aan elke kant van de oceaan.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL