Ter Land, ter Zee ... en op het Meer

Jim, Materials - Grayslake

Doorheen de jaren heb ik al verschillende hobby's uitgeprobeerd. Een groot deel van mijn vrije tijd breng ik al vissend door. Ik heb het geluk dat ik in een regio woon waar heel wat meren zijn, anders was het moeilijk geweest om mijn hobby vol te houden. Toen mijn zoon nog klein was, gingen we heel vaak samen vissen. Nu is hij ouder, maar we proberen nog altijd zo vaak mogelijk naar het meer te trekken.

 

Nog één van mijn hobby's is autoracen. Gewoonlijk gingen mijn familie en ik jaarlijks naar een race in augustus, bij Road America in Wisconsin. Nu mijn kinderen volwassen zijn, gaan mijn vrouw en ik samen naar de races en gaan we kamperen en picknicken. Dat is echt een weekend om naar uit te kijken!

 

Mijn vrouw en ik gaan ook graag diepzeeduiken. Zij is een getraind diepzeeduiker; ikzelf ben blijven steken op het open water certificeringsniveau. Hoewel ze technisch verder staat dan ik, genieten we er echt van om de oceaan samen te verkennen. Onze favoriete duikplek is St. John op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Geloof het of niet, mijn vrouw is er al 18 keer geweest en ik 4 keer. We houden van de riffen en van de waterdieren die er te vinden zijn. Komende maart gaan we opnieuw!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL