Van Prepacker tot Teamleader

Karolien, Teamleader Pickpack - Waregem

In nog geen vijf jaar tijd heb ik de kans gekregen door te groeien van Prepacker tot Teamleader. Dat heb ik te danken aan de vele interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook voel ik me goed in het bedrijf, wat een belangrijke drijfveer is.

 

Ik werkte eerst in de horeca, maar dit was moeilijk te combineren met mijn gezin. Als ik op de E17 in Waregem reed, sprong TVH altijd in het oog. Het leek me een leuk bedrijf om voor te werken, dus heb ik spontaan gesolliciteerd. Ik was zo enthousiast dat ik zelfs al een cursus heftruckbestuurder volgde, terwijl ik nog niet eens wist of ik op gesprek mocht komen. Net op het moment dat ik op reis zou vertrekken, kreeg ik een mailtje dat ik mocht beginnen.

 

De eerste werkdag kreeg ik een uitgebreide rondleiding in het bedrijf. Daarna volgde nog een algemene infosessie. Ik dacht toen al: “Amai, hoedje af dat zij zoveel tijd investeren om nieuwe medewerkers een volledige dag lang wegwijs te maken!” Ik begon als Prepacker en werd meteen door alles en iedereen gemotiveerd. Ik draaide vlot mee op het werk, de sfeer zat goed, en hier en daar zag je collega’s interne opleidingen volgen en zich verder ontplooien. Ongeveer een jaar na mijn indiensttreding werd me gevraagd om de BackOrder-dienst aan te leren. Ik kreeg het vrij snel onder de knie, en verhuisde naar Externe Verpakking, waar ik opnieuw nieuwe taken aangeleerd kreeg. Ik vernam dat er een intern programma werd opgestart: Road to Leadership. Hierin word je opgeleid om een leidinggevende functie te bekleden. Na positief advies van mijn toenmalige Teamleader besloot ik mee te doen. Eerst werkte ik als Teamleader Warehousing ad interim, nu als full-time Teamleader Verzending.

 

In die vijf jaar tijd heb ik al een flinke rugzak kennis opgebouwd, en dat komt me nog dagelijks van pas. Ik ben dus dankbaar dat ik de kans heb gekregen om stap voor stap bij te leren. TVH is een bedrijf waar ik me thuis voel.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL