Net begonnen

Kendra, TDD – Olathe

Ik leerde TVH kennen via een goeie vriendin die toen het bedrijf zou verlaten. Ze belde me op en vertelde me over een fantastische job bij een leuk bedrijf, en ik besloot te solliciteren. Ik begon parttime in TDD en genoot er zo hard van dat ik er nooit meer ben weggegaan.

 

Mijn twee favoriete projecten tot nu toe waren: ervoor zorgen dat de Fast Moving Items-boeken geüpload werden naar het infocenter en mee de machinebibliotheek onderhouden. Voor het project van de Fast Moving Items-boeken ga ik op zoek naar boeken die momenteel nog niet te vinden zijn in het infocenter. Als ik er vind, stuur ik de PDF's naar een collega, zodat ze kunnen worden geüpload. Voor het onderhoud van de machinebibliotheek, zorg ik ervoor dat alle handleidingen ingescand worden en dat de PDF's toegevoegd worden aan de elektronische versie van de bibliotheek. Daarna plaats ik de boeken in de fysieke bib aan het Nudge Center.

 

Ik werk hier nu vier jaar en het blijft leuk om TVH te zien groeien en veranderen.En hoewel groei misschien gelijk staat aan meer werk, betekent het ook werkzekerheid!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL