De zusjes

Kim, Medewerker Terugzendingen - Waregem

Stefanie, Medewerker Prepack Verdeelcentrum - Waregem

Kim:

Ik werkte hier zeven jaar toen bij mij borstkanker werd vastgesteld. Gelukkig ben ik nu volledig genezen. Zowel mijn zus als ikzelf hebben op enorm veel steun kunnen rekenen van de collega’s en leidinggevenden. Toen ik hersteld was, stelden ze voor om progressief te komen werken. Zo kon ik het werk langzaamaan weer opbouwen en ‘s namiddags thuis uitrusten. Dat ook de familie Thermote mij persoonlijk een spoedig herstel gewenst heeft, apprecieer ik heel erg. Het toont aan dat ze dicht bij hun medewerkers staan. We spreken dan ook met veel trots over TVH, wat op familiefeestjes vaak uitdraait in grapjes over ‘Kim en Stefanie, de twee CEO’s van TVH’.

 

Stefanie:

Mensen verwarren ons vaak met elkaar. Dan vragen ze mij dingen over retours, terwijl het Kim is die op de Retours-afdeling werkt. Dat is wel grappig. Op het laatste personeelsfeest was de dresscode voor dames een rood kleedje. Toen hebben we ons volledig hetzelfde gekleed en opgesmukt: de jurk, de schoenen, het haar … En het werd een formidabele avond!

Flexibele uren


Kim:

Na de middelbare school ging ik aan de slag bij een bedrijf in Sint-Baafs-Vijve, waar ook mijn zus werkte. Maar toen ik een dochtertje kreeg, was het ploegensysteem verre van ideaal voor mijn gezin. Ik woonde in Vichte en kende TVH al van zien en horen. Het bedrijf had een goede reputatie dankzij de vele initiatieven dat het neemt voor zijn medewerkers en de flexibele werkuren. Ik mocht er in 2005 starten op de Prepack-afdeling in Waregem. Nu werk ik bij Retours, en ik doe het nog altijd even graag.

 

Stefanie:

Als mama van twee kinderen had ook ik moeite om het evenwicht te vinden tussen werk en gezin. Ik ging daarom aan de slag als poetsvrouw via dienstencheques, maar dit was niet bepaald een passie. Ik deed het vooral voor de betere werkuren. Kim was heel gelukkig met haar keuze om bij TVH te werken, en heeft me overtuigd om er ook te solliciteren. In 2011 begon ik op de Prepack-afdeling. Na acht jaar kom ik nog elke dag met goesting naar het werk.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL