Werk, Familie en Plezier!

Laurel, Claims Lead Department Trainer - Olathe

Ik begon bij TVH in maart 2005. De eerste zes jaar werkte ik op de verkoopafdeling, maar acht jaar geleden verhuisde ik naar de klachtenafdeling. Ik heb altijd gezegd dat ik bij TVH wil blijven werken tot mijn pensioen, maar dat is nog zeker 20 jaar! In de tussentijd blijf ik actief op heel wat verschillende manieren.

 

Ik werk bijvoorbeeld deeltijds bij een Harley-Davidson-verdeler hier in de buurt. Dat doe ik ondertussen al 3,5 jaar. Ik kocht er mijn allereerste motor, vroeg hen om een job om die mee te helpen betalen en sindsdien ben ik er niet meer weggegaan.  Er hangt een fijne sfeer en ik leerde al heel wat bikers uit de buurt kennen.

 

Daarnaast werk ik van mei tot september als vrijwilliger bij een outdoor-amfitheater. De voorbije 8 jaar verkocht ik er samen met wat vrienden drankjes aan concertgangers, waarbij alle opbrengsten naar een non-profitorganisatie gingen.

 

Mijn twee kinderen houden me ook erg bezig. Mijn dochter Alison studeerde af aan de Universiteit van Kansas in slechts 3,5 jaar. In haar carrière is ze een hoogvlieger. Ze werd fulltime aangenomen bij hetzelfde bedrijf waar ze haar stage liep. Ik ben altijd benieuwd geweest naar wat ze zou doen in het leven. Mijn zoon Austin is vice-korporaal bij de Marine Corps Reserves en werkt ook hier bij TVH. Eén keer per maand heeft hij training en ooit zal hij ook worden ingezet met zijn eenheid. Hij is een jongeman met een gouden hart en staat altijd klaar voor iedereen.

 

Mijn vier oudere broers en ik gaan ook al veertien jaar lang, elk jaar op een baseballreisje. Elk jaar gaan we naar de openingswedstrijd van een ander team. We zijn bijna halfweg, aangezien er 30 MLB-teams zijn. Het is altijd leuk wanneer we samen zijn, en het is ook fijn om elk jaar een andere stad te bezoeken.

 

Tussen het fulltime en parttime werken, vrijwilligerswerk en fietsen door, blijf ik dus lekker bezig!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL