Communicatie Belangrijk

Lavinia Hoffmann, Pricing - Olathe

Ik ben op de Filipijnen opgegroeid in een eerder gereserveerde en beschermende familie. Mijn persoonlijkheidskenmerken komen daaruit voort: ik ben verlegen, oplettend en introvert. Op de  Filipijnen waren mijn hobby’s  volleybal en lopen.

 

Op mijn 17de verhuisde ik naar de Verenigde Staten. Ik was zeer enthousiast om naar de universiteit te kunnen gaan. Maar bij aankomst liep ik een ontgoocheling op. Ik moest terug naar de middelbare school. Het onderwijssysteem was anders en ik bleek maar opgeleid te zijn tot het niveau van een junior op de middelbare school in de VS. Nadien kon ik naar de universiteit van Missouri waar ik hotel- en restaurantmanagement studeerde. Na mijn studies verhuisde ik naar Kansas city zodat ik weer dichter bij mijn broer en familie woonde.

 

Ik vond werk als medewerker in het magazijn bij TVH en promoveerde tot Specialist Radiobaken en  bediende in het magazijn. Nu werk ik als Pricing Supervisor. In mijn afdeling is communicatie heel belangrijk. In mijn team heerst een open beleid ; we werken als een eenheid en we helpen elkaar. Werken bij TVH is een unieke ervaring, omdat familiewaarden hier belangrijk zijn. Ik heb het gevoel dat ik gewaardeerd word als werknemer en als persoon.

Werken bij TVH is een unieke ervaring, omdat familiewaarden hier belangrijk zijn.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen: Emma en Liam. Ik geniet ervan om na het werk bij mijn gezin te zijn. Emma gaat binnenkort naar de zwemles en ik kijk er naar uit om het in de lente ook aan te leren. Het is best grappig want ik houd van het strand en ben graag in de buurt van water - ik vind dat rustgevend en ontspannend - maar heb nooit leren zwemmen.

 

Als ik mag kiezen naar waar ik wil reizen, dan zou dat waarschijnlijk Zwitserland zijn want ik wil de bergen eens zien. Ik wil ook nog eens terug naar de Filipijnen.

 

Ik eet graag en maak graag kennis met de buitenlandse keuken. Momenteel ben ik verlekkerd op Sushi, wat ik dan ook bijna elke vrijdag eet. Ik wil van alles proeven maar octopus eten, lukt me niet.

 

Samengevat, ik houd van reizen en nieuwe dingen uitproberen. Ik geniet ervan om tijd met mijn gezin  door te brengen. Ik zal hard blijven werken bij TVH en ik mijn best doen om zoveel mogelijk bij te dragen aan het succes van het bedrijf! Ik prijs me heel gelukkig dat ik voor zo’n bedrijf mag werken.

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL