Mijn Grootste Geluk

Marketta, Operations – 1st Shift Picking Loop Lead - Olathe

Ik had nooit verwacht dat ik moeder zou worden. Jarenlang hebben we geprobeerd: 5 mislukte fertiliteitsbehandelingen en verschillende doktersconsultaties later, kregen we te horen dat het gewoon niet zou gebeuren. Mijn echtgenoot en ik beslisten om er ons bij neer te leggen en accepteerden het feit dat we nooit een eigen kind zouden hebben. Ik besloot dat het tijd was om gezond te worden, dus begon ik met Slim4Life en zette grote stappen vooruit. Zes maand later kregen we de verrassing van ons leven. Ik ging naar de dokter voor een kleine ingreep, maar toen hij binnenkwam zei hij dat hij die niet zou kunnen uitvoeren. Ik was namelijk zwanger! Mijn man en ik waren helemaal in shock.

 

Toen de eerste shock was verdwenen, gingen we opnieuw naar de dokter die ons bevestigde dat ik inderdaad zwanger was ... van een tweeling! Enkele maanden later, op 24 mei 2017, waren er complicaties en kwam mijn tweeling op de wereld aan 26 weken. Journey Faith kwam eerst, maar werd snel gevolgd door haar zusje, Mara Ivy. We zaten op een rollercoaster van emoties, want anderhalve dag later bleek dat Journey het niet zou halen. Op 26 mei 2017 overleed het zusje van Mara. De volgende 93 dagen brachten we door in de NICU en bleven we bij Mara terwijl zij probeerde aan te sterken zodat we naar huis konden. Op 24 augustus 2017, mijn eigenlijke uitgerekende datum, volgde het verlossende nieuws: we mochten naar huis!

 

Mama zijn is echt fantastisch. Ik geniet van elke minuut. Mara groeit als kool en ik hou gewoon van alles wat ze doet. Haar eerste woordje was mama, en ze zei het voor het eerst op onze zevende huwelijksverjaardag. Reden genoeg voor mijn man om jaloers te zijn. Er gaat geen enkele dag voorbij zonder dat we aan Journey denken; ik draag haar elke dag met me mee aan dit kettinkje. Het is een urne. Mijn man heeft er een, en we hebben er ook eentje voor Mara, voor wanneer ze ouder is. Hoewel de meesten zullen zeggen dat dit een triest verhaal is, hoop ik ook dat de mensen het geluk begrijpen dat we voelen voor onze dochters. Mama zijn is mijn grootste geluk en dat zal altijd zo blijven.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL