Wat TVH zo bijzonder maakt

Marlies, Datacenter Product Advisor - Waregem

Maart 2018 startte mijn allereerste fulltime job, hier bij Thermote en Vanhalst in Waregem. Ik herinner me nog goed hoe indrukwekkend die eerste dagen hier waren. Na 1,5 jaar binnen de TVH-familie begrijp ik ook maar al te goed hoe lang het duurt vooraleer je de “insights” van TVH kent, iets dat ik in het begin moeilijk kon vatten. Dat maakt TVH ook zo bijzonder en creëert naar mijn inziens een gevoel van samenhorigheid en een sterke band tussen de medewerkers van TVH. We hebben onze ‘speciale gevallekes’ en vele uitzonderingen, die zorgen voor de uniekheid.

 

Wat ik ook apprecieer aan de TVH-cultuur is dat je dingen mag doen die je graag doet en je de kans krijgt om ten volle jezelf te zijn. Zo ben ik iemand die graag veel vragen stelt en leergierig is, dat kunnen mijn teamleden alleen maar beamen denk ik, en dit gelukkig tot uiting mag laten komen op de werkvloer. Dit komt dan ook goed van pas binnen het PIM (Product Information Management)-project waar ik het grootste deel van mijn tijd mee bezig ben. Bovendien zoek ik graag naar foutjes om te verbeteren, dit komt wellicht door de hobby die ik beoefen buiten de werkuren: ballet.

 

Als je wilt vooruitgaan in de balletwereld, is het belangrijk dat je de details ziet die het verschil maken op het podium. Maanden aan een stuk werk je aan het perfectioneren van die ene beweging, wat enorm veel voldoening geeft eens je het onder de knie hebt. Ondanks dat ik op latere leeftijd gestart ben met ballet, voelt het alsof een leven zonder dansen niet kan bestaan. Een leuke anekdote waarom ik nooit als kind gestart ben met ballet: Als kleuter was ik uitgenodigd voor mijn eerste balletles waarin de oudste ballerina’s een stuk ballet opvoerden. Daar ben ik wenend weggelopen omdat ik niet op de toppen van mijn tenen durfde staan. Nu doe ik niets liever dan in een roze tutu op pointes dansen (dan oog ik ook groter).

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL