Al 25 jaar in dienst

Nathalie, Employee Welcome Advisor – Waregem

Op 23 december 1994 ben ik gestart bij TVH in Gullegem. Ik ben dus al 25 jaar in dienst - dat is de helft van het 50-jarige bestaan van het bedrijf zelf. Ik heb niet enkel TVH, maar ook mezelf zien groeien doorheen deze periode. Momenteel werk ik als Employee Welcome Advisor, een functie die me op het lijf geschreven is!

 

Toen ik in 1994 als schoolverlater begon bij TVH, telde het bedrijf zo’n 180 medewerkers. Een dame, Inge, nam toen de volledige administratie voor haar rekening bij de Technische Dienst Depannage. Ze kon dus wel een helpende hand gebruiken. Fun fact: ik had meteen door dat Paul Thermote ‘een belangrijke medewerker’ was, want hij was de enige op kantoor met een bureaulamp.

 

Mijn functie heette officieel Technisch Bediende, maar was eigenlijk allesomvattend. Zo moest ik ook de personeelslijsten beheren, inspringen bij payroll, werkbonnen verwerken, factureren … Omdat TVH toen nog relatief klein was, kon je met gemak ook van andere functies proeven. Daarbij kreeg ik gelukkig veel hulp van collega’s Cathérine Dehaene en Veronique Segers. Zo heb ik nog meegeholpen bij Datacenter, ben ik nog meegereisd naar een beurs in Hannover, enzovoort.

 

Toen de afdeling HR officieel werd opgericht, ben ik daar op vraag van Bernard De Meester (toenmalig CEO, huidig Member of the board) begonnen. Ook bij HR kon ik zelf mijn takenpakket wat ‘mix-and-matchen’. Ik heb meegeholpen met betalingen bij Payroll, heb Recruitment & Selection ondersteund bij de aanwervingen van arbeiders, en viel in voor shifts aan de receptie.

 

Na dit gevarieerde parcours wist ik zeer concreet waar mijn sterktes lagen, en kon ik die samenbrengen in mijn huidige functie: Employee Welcome Advisor. Ik schoof - letterlijk - wat verder naar rechts op aan de receptiebalie om me meer te kunnen concentreren op het personeelswerk en wat minder onderbroken te worden door de binnenkomende en vertrekkende bezoekers. Ik ben nog altijd back-up van de collega’s van de receptie, maar focus me vooral op het onthaal en de begeleiding van starters, jobstudenten en stagiairs. Daarnaast bied ik ook ondersteuning voor SHE (Safety, Health, Environment) en voor de vier comités (Sport, Sociaal, Feest en Redactie). Ook ben ik een beetje uitgegroeid tot vertrouwenspersoon en eerste aanspreekpunt (de ‘fil rouge’) van de TVH-medewerkers.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL