If It's Meant to Be ...

Nelin, Internal Sales Advisor Central Europe - Waregem

Ik woonde in Bulgarije tot mijn familie in 2013 naar België verhuisde. Van schoolverlaters wordt in mijn geboorteland verwacht dat ze meteen naar de universiteit gaan. Ik moest eerst de taal nog leren, dus heb ik enkele heel intensieve cursussen Nederlands gevolgd. Daarna schreef ik me in voor Slavistiek aan de UGent, maar dit was niet combineerbaar met mijn toenmalige job.

 

Toen ik hoorde dat TVH op zoek was naar iemand die vlot Bulgaars kon, heb ik meteen gesolliciteerd. Ik was pas 22, en had nooit durven hopen om op die leeftijd al in een bedrijf als TVH te mogen beginnen. Ik heb er alle testen afgelegd en enkele goede gesprekken gehad, maar uiteindelijk werd toch besloten om voorrang te geven aan een interne invulling van de vacature. Maar ik geloof steevast in het lot, dus ik gaf de hoop niet op. Achteraf bekeken was ik in 2016 ook nog niet klaar om te starten in zo’n job. Ik had toen nog tijd nodig om werkervaring op te doen en wat te ‘rijpen’ tot ik klaar was voor de functie die ik nu doe.

 

Wat later kreeg ik opnieuw een telefoontje van de HR-dienst van TVH. Ze vroegen om toch nog eens op gesprek te komen. Superblij vertrok ik naar de afspraak. Mijn gsm had ik al op vliegtuigmodus gezet, zodat hij zeker niet zou bellen tijdens het sollicitatiegesprek. Maar zo miste ik dus ook het telefoontje van HR om te melden dat de Teamleader, die graag bij het gesprek wou zijn, afwezig was door ziekte. Een tweede maal pech dus!

 

 Maar je weet wat ze zeggen: derde keer, goede keer. En dat is ook echt mijn levensvisie: je kunt niet weglopen van je lot. Iedereen heeft een doel in zijn leven, en als iets voor jou bedoeld is, dan zul je dat vroeg of laat ook op je pad tegenkomen.

 

Toen ik hoorde dat ik mocht beginnen, ondanks twee goede tegenkandidaten, was ik heel erg opgelucht! Ik werk nu al twee jaar als Internal Sales Advisor voor de regio Central Europe en voel me hier helemaal thuis. Ik kan alleen maar bevestigen waar ik altijd van overtuigd was: if it’s meant to be, it will be.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL