Kansen grijpen!

Paulo, International - Olathe

De meeste mensen denken dat ik oorspronkelijk van Brazilië afkomstig ben, maar eigenlijk ben ik geboren in St. Louis, Missouri, in de Verenigde Staten.Ik groeide er wel op, maar toen ik oud genoeg was om verder te studeren, besliste ik om naar mijn broer in de VS te trekken. Hij studeerde toen aan de Universiteit van Kansas. Ik vergezelde hem en begon aan mijn Sports en Business Administration opleiding. Ik wou graag deel uitmaken van verschillende clubs en sociale activiteiten, en richtte me uiteraard op één van mijn grootste passies: sport! Ik werd lid van verschillende teams en clubs van de universiteit, zoals de volleybalclub, de vereniging van voetbalscheidsrechters en de tennisclub. Al een geluk dat ik dat deed, want daar scoorde ik een eerste date met mijn vrouw. Ze ging racquetball spelen met haar vrienden, en nadat ze me tennis had zien spelen op een van de velden vlakbij, besloot ze met me af te spreken voor een eerste date.

 

Kansen grijpen is niet altijd makkelijk geweest voor mij, maar in 1991 verhuizen naar de VS na mijn jeugd te hebben doorgebracht in Brazilië, was slechts het begin van 24 jaar ervaring: ik ging naar de Universiteit van Kansas, raakte geïnteresseerd in scheidsrechteren en werd gecertificeerde Kansas State-scheidsrechter voor de middelbare school en hogeschool.

 

Dankzij mijn job bij TVH durf ik niet alleen risico's nemen, maar leerde ik ook uitdagingen aanvaarden en hard werken om dingen beter te maken. Ik mag reizen, mijn taalvaardigheden gebruiken en de TVH-boodschap, industriële onderdelen en producten promoten. Door die kansen te grijpen woon ik in een geweldig huis, heb ik een prachtige familie en een job die ik met veel plezier uitoefen.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL