Een droom die uitkomt

Rafael, Outside Sales - Monterrey, Mexico

Werken bij TVH is een droom die uitkomt. Ik werk al 16 jaar in de heftruck- en material handlingsector, waarvan nog maar 4 jaar bij TVH. Elk bedrijf waar ik in het verleden bij heb gewerkt, kocht zijn onderdelen bij TVH, dus natuurlijk was ik altijd een beetje nieuwsgierig. Na een aantal jaar zag ik een vacature bij TVH, solliciteerde en werd aangenomen; een kans waar ik meer dan dankbaar voor ben.

 

Ik hou van reizen en leer graag bij over verschillende culturen. Mijn reis naar Taiwan zal ik bijvoorbeeld nooit meer vergeten. Ik bezocht er twee erg verschillende steden: Taipei en Sun Moon Lake. Taipei is een moderne wereldstad met drukke winkelstraten en hedendaagse gebouwen. De stad staat vol met wolkenkrabbers en luxueuze winkels en is bekend voor haar levendige streetfoodcultuur en de vele avondmarkten. Sun Moon Lake - hoewel heel toeristisch - biedt je de rust en stilte die je lichaam zoekt terwijl je op vakantie bent. Je vindt er enkele van de beste fietspaden ter wereld en de plek wordt omringd door de westelijke uitlopers van de centrale bergketen. Wanneer je in deze stad staat, is het precies alsof je in een adembenemend schilderij staat. Het waren allebei prachtige plaatsen die ik me voor altijd zal herinneren. Als ik niet aan het reizen ben, supporter ik graag voor mijn favoriete teams: Tigres AUNL (voetbal), Houston Astros (honkbal) en de Chicago Bears (American football). Ik ben altijd al verzot geweest op sport. Zelf ga ik al van jongs af aan vissen. Als kind ging ik met mijn vader vissen in de Golf van Mexico. We vingen ombervis, forel, trommelvis ... Vissen was belangrijk voor mij, omdat het zo belangrijk was voor mijn vader.

 

Onlangs probeerde ik een nieuwe hobby, geen sport, maar het vraagt wel dezelfde soort toewijding. Ik hou erg van Mexicaanse volksmuziek. Vier jaar geleden begon ik accordeon te spelen. In het genre is dit een heel belangrijk instrument. Mexicaanse lokale muziek is ontstaan in het noorden van Mexico.  Het zit in mijn bloed. Ik ben geboren op de grens in Matamoros, Tamaulipas en woon nu in Monterrey, Nuevo León met mijn gezin. Ik ben 18 jaar getrouwd en heb drie zonen van 17, 14 en 6. We gaan graag samen op reis, maar genieten er ook van om nieuwe plekken en dingen te ontdekken in een filmzaal!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL