Doorzetten is alles

Roman, Import Logistics and Warehouse Manager - Russia

Als er iemand is die ik echt bewonder, dan is het mijn schoonbroer Nikolay. Hij was betrokken bij een motorongeluk waardoor hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel zit. Zijn leven, en dat van ons, veranderde in slechts enkele ogenblikken. De Russische regering moest voor hem een speciale lift en automatisch openende deuren installeren in het flatgebouw, en wij moesten de ruimte in ons appartement volledig aanpassen. Het ongeval heeft hem echter niet ontmoedigd. Met wilskracht, doorzettingsvermogen en de steun van de familie, bouwde hij zijn leven terug op. Nikolay is altijd al gepassioneerd geweest door fitness. Hij besloot te trainen en begon deel te nemen aan professionele bodybuildingwedstrijden.

 

Onlangs deed hij mee aan de National Bodybuilding Community-show (NBC). Hij was de enige deelnemer in een rolstoel en nam de eerste prijs in de paralympische categorie mee naar huis. Ik vertel dit omdat ik vind dat het laat zien dat je elk doel kunt bereiken dat je in het leven hebt. Het zal misschien niet gaan zoals je had gepland, maar je komt er wel, stap voor stap.

 

Toen ik mijn schoonbroer zo zag doorgaan met zijn leven, realiseerde ik me dat ik het mijne moest veranderen. Ik kijk nu helemaal anders naar mensen met een beperking. Ik besef hoeveel geluk ik heb. Mijn familie en ik volgen zijn voorbeeld en gaan nu ook sporten in het plaatselijke fitnesscentrum. Daarnaast gaan we vaak samen zwemmen. Onze hele familie is ook fan van Spartak, de Russische voetbalploeg. We hebben zelfs een hond die Sparta heet. Mijn schoonbroer heeft me echt geholpen om te komen waar ik vandaag ben, zoveel is zeker.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL