Werk, gezin en alles daartussenin

Stephen, Technical Data Librarian – Olathe

Ik leerde mijn vrouw kennen toen we 8 jaar oud waren. We zaten in dezelfde kerkgemeenschap, maar gingen niet uit tot we op de middelbare school zaten. Even doorspoelen naar vandaag: we vierden net ons 10-jarig jubileum en hebben vier kinderen: Ginny (8), Miles (6), Mason (4) en Cassie (1). Thuis waren er zeven kinderen, dus ik ben gewend aan grote families. Ik ben er zelfs dol op!

 

Mijn traject bij TVH is niet zo makkelijk te volgen. Ik heb 8 ½ jaar anciënniteit, maar in realiteit is het iets moeilijker dan dat. In 2009 ben ik begonnen bij het bedrijf, in de 2e shift 'Order pulling'. Daarna ging ik aan de slag als heftruckchauffeur in de eerste shift en later deed ik de tweede shift. Ik werkte hier 2 ½ jaar toen mijn vrouw en ik besloten om te verhuizen naar Emporia, Kansas. Mijn vrouw zou haar basisopleiding afronden en hoewel we hadden besloten dat ik zou blijven en dat zij in Emporia zou gaan wonen, zijn we er allebei naartoe verhuisd. Nadat mijn vrouw haar diploma behaalde in 2014, verhuisden we terug en solliciteerde ik opnieuw bij TVH. Ik startte opnieuw waar het allemaal was begonnen: orders pullen. Nu ik een Technical Data Librarian ben, kijk ik vol voldoening terug naar elke job die ik hier bij TVH heb gehad en die me heeft geleid naar deze job waar ik zoveel van hou.

 

In mijn vrije tijd doe ik graag vrijwilligerswerk. Ik help veel in mijn kerkgemeenschap en ondersteun een bedrijf bij het ontwerpen van kleine woningen voor daklozen. Deze organisatie zorgt ervoor dat de daklozen niet alleen een huis hebben om in te wonen, maar ook dat ze zich binnen een jaar comfortabel voelen in de gemeenschap. We voorzien arbeidsbemiddeling, gezondheidszorg, mentale zorg en vervoer. Ondertussen doe ik al 3 jaar vrijwilligerswerk bij deze organisatie. Ik ben verantwoordelijk voor het ontwerp van de huizen. Ik moet zo veel mogelijk uit de beperkte ruimte halen als mogelijk is. We werken ook nauw samen met het lokale bestuur, zodat we geen wetten, regels of voorschriften schenden. We focusten op de Midwest-regio, maar momenteel bereiden we ons voor om ons idee voor te stellen in Tampa, Florida. Naast TVH, vrijwilligerswerk en mijn familie is het soms moeilijk om mijn tijd te managen, maar ik hou ervan om de positieve resultaten van deze acties te zien. Ik geloof sterk in het verbeteren van de gemeenschap.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL