Het Leven van een Graphic Designer

Steven, Senior Graphic Designer - Waregem

In 2004 solliciteerde ik bij TVH als Graphic designer. Ik kon me binnen de bestaande huisstijl grafisch uitleven met het maken van leaflets, brochures, affiches, billboards en nog veel meer.

 

Sinds 2015 hou ik me als Senior Graphic designer meer bezig met huisstijl gerelateerde zaken als belettering op voertuigen, logo's op gebouwen, bewegwijzering op de verschillende Plants in België… Ik ben ook verantwoordelijk voor het bestellen van drukwerk, panelen en stickers en verdeel de taken als onze teamleader niet op kantoor is. Een zeer gevarieerd takenpakket dus.

 

In mijn vrije tijd ben ik, naast de quality time met mijn vrouw en dochters, vooral bezig met het renoveren van mijn woning, het lezen van strips zoals Murena, Thorgal, Heldorado…,  muziek beluisteren, een lekkere 'tripel' drinken en 'touren' met mijn BMW motor. Als ik een rondrit maak, zoek ik de rustige landelijke wegen op. Daar is het genieten van het bochtenwerk. Voorlopig hou ik het bij tochtjes van een paar uur in de Vlaamse Ardennen, het Heuvelland of in de richting van de kust. Maar mijn grote droom is om met de motor te rijden naar het zuiden van Frankrijk of een rondrit in de grote nationale parken aan de westkust van Amerika. Nog een paar jaar en dan zijn de dochters 'verstandig' genoeg om alleen thuis te blijven.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL