Een passie voor onderdelen

Tara-Jane, Pricing & Customer Development - Brisbane, Australia

In februari 2016 startte ik bij TVH Australië als Parts Interpreter in ons gebouw in Sydney. Al 15 jaar lang ben ik actief in de material handling- en industriële machinesector. Mijn carrière begon op mijn zestiende, meteen nadat ik de schoolbanken verliet. Deze sector is iets waar ik heel veel passie voor voel en waar ik echt van geniet.

 

Begin 2018 beslisten mijn familie en ik om naar Brisbane in Australië te verhuizen. Daar ben ik ook opgegroeid, dus ik had al een aantal goeie banden met de medewerkers en klanten. Ik had het geluk dat ik bij TVH aan de slag kon blijven en dat ik als Parts Interpreter kon beginnen in het filiaal in Brisbane.

 

Na een tijdje kwam er een nieuwe functie op mijn pad, die klonk als de perfecte job voor mij: Pricing and Customer Development. Ik maak graag klanten gelukkig en vind het leuk om een proces van a tot z op te volgen en zo een doel te behalen. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor Australië en Nieuw-Zeeland: twee verschillende landen met hun eigen specifieke aspecten; dat vind ik heel interessant.

 

Het is soms puzzelen om een goeie balans te vinden tussen mama, echtgenote en TVH-medewerker zijn, maar werken met een fantastische groep mensen is nooit vervelend. Aan ondersteuning en aanmoediging geen gebrek bij TVH!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL