Een nieuw begin en kleine gelukjes

Timberly Apple, TVH Kids – Olathe

Mandy, met wie ik vroeger op een andere school had samengewerkt, vertelde me over TVH en TVH Kids. Ze nam contact met me op en vroeg of ik interesse had in de functie van Directrice. Het klonk als de ideale kans voor mij; een beetje uitdaging gemengd met wat ik al kende. Ervoor werkte ik in een school waar ik het leerplan had opgesteld, alle benodigdheden had aangekocht en alle leerkrachten had aangeworven en opgeleid. Ik wist dus perfect wat nodig was om een nieuwe school op te starten. Als deel van een wereldwijd bedrijf zou de schoolsetting natuurlijk wat anders zijn dan wat ik eerder in mijn onderwijscarrière had meegemaakt. Maar ik was klaar voor een nieuwe stap en ging de uitdaging aan.

 

Na de dood van mijn man stortte mijn wereld in en voelde ik me onzeker over verschillende aspecten van mijn leven. TVH gaf me de veiligheid waar ik naar zocht, niet alleen dankzij de fantastische voordelen die ze aanbieden, maar ook door het familiegevoel, ondanks dat het zo'n groot bedrijf is. Ik heb me nog nooit zo snel zo welkom gevoeld. Ondertussen ben ik lid van verschillende comités en een fiere deelnemer aan ons buddy-programma. Dankzij Lucy's wellnesslessen leerde ik heel wat collega's kennen, en raakte ik er weer bovenop na het overlijden van mijn man.

 

Ik hou van mijn job hier bij TVH en van de avonturen die elke dag met zich meebrengt. Het is fantastisch om elke dag te starten en te eindigen met de kinderen en de ouders. TVH Kids krijgt overweldigende steun van de werknemers hier bij TVH. Het is ook geweldig om de kinderen samen met het TVHCares-team te betrekken bij verschillende serviceprojecten.

 

Werken bij TVH is een echte zegen voor mij. Sinds die grote verandering in mijn leven heeft TVH me op de juiste weg geholpen, in een nieuwe richting met de steun van een fijn team. Ik hecht nu ook heel wat belang aan het anonieme citaat "We moeten bereid zijn ons geplande leven los te laten, om het leven te krijgen dat op ons wacht." Ik kijk uit naar mijn toekomst binnen TVH.

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL