Geweldige Stageplaats

Viktor,  IT R&D Engineer – Waregem

In maart 2018 begon ik mijn stage bij TVH. Ik studeerde Software Development, maar omdat softwareontwikkeling ook een van mijn favoriete hobby's is, leerde ik het meeste van verschillende nevenprojecten.

 

Ik solliciteerde voor een stage bij TVH omwille van twee redenen. De eerste reden is mijn zus. Zij was toen Marketing Manager in TVH Brisbane en sprak altijd vol enthousiasme over het bedrijf. Ze vertelde me dat TVH een grote IT-afdeling had en dat het algemene management echt investeerde in IT en moderne technologieën.

 

De tweede reden is eerder een visuele. Ik kende TVH al voor mijn zus hier kwam werken, van de grote billboards die je kunt zien vanaf de snelweg. TVH leek een creatief, ruimdenkend bedrijf. Steeds als ik voorbijkwam keek ik of er een nieuwe billboard was.

 

Mijn stage bij TVH was fantastisch, deels dankzij mijn twee geweldige mentors, maar ook omdat de opdracht heel interessant was. Het was boeiend om te zien hoe de IT-afdeling van TVH te werk gaat, welke technologieën gebruikt worden en om te ervaren op welke schaal ze werken.

 

Mijn stage eindigde in juni 2018, maar gelukkig kreeg ik een job aangeboden! Ik ben erg blij dat ik kan blijven samenwerken met en leren van mijn geweldige collega's. Het bedrijf organiseert verschillende sportevenementen, van fietsen tot snowboarden en alles er tussen in. Maar er zijn ook sociale activiteiten en samenkomsten, zoals TVH Kaffee, waar het hele bedrijf welkom is voor een paar drankjes.

 

Mijn advies voor alle studenten is dat je TVH zeker moet overwegen als je op zoek bent naar een stageplaats. Je zult er geen spijt van krijgen!

Terug naar alle verhalen

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL

Werken bij TVH?

TVH AMERICAS

TVH INTERNATIONAL